SWAT.BG
Специализираният екип за безжични комуникации е партньор на Персенк Ултра още от първото издание през 2013 година. Тяхната основна задача е осигуряването на безпроблемна комуникация между координационния център на Персенк Ултра с пунктовете, както и своевременното проследяване на движението и безопасността на състезателите по трасето.
SWAT.BG е организация с идеална цел, чийто фокус е да служи на обществото чрез изграждане и организация на информационна и радио-комуникационна система за подпомагане при извънредни обстоятелства (бедствия, аварии, катастрофи) и оказване на хуманитарна помощ. Приоритет в дейността им е организирането, подпомагането и съгласуването на дейности за популяризиране на радиолюбителството сред младите хора в България, с оглед на тяхното техническо, технологично, културно и спортно усъвършенстване.
МСС ОФРОУД
Екипът на Сдружение МСС Офроуд е натоварен с една от най-отговорните задачи по време на Персенк Ултра - осигуряване трасето на ултрамаратона и помощ на състезатели, които са в невъзможност да продължат участието си или по някакъв начин са претърпели инцидент в планината.
Сдружение МСС Офроуд, съществува от месец септември 2012. Наследник е на Мобилна Спасителна Служба от форум Офроуд България, създадена първоначално с цел взаимопомощ между колеги. Впоследствие прераства в спасителна служба с общо предназначение, тясно специализираща в спасителни акции на трудно достъпни места и тежки условия. Основно решава транспортни задачи при спасителни акции, в синхрон с други подобни звена.
МСС Ви помага там, където другите не могат!
Sport Box - Salomon - MTK
Sport Box e един от най-големите спортни дистрибутори в България, познат на спортната общественост чрез едноименната си верига магазини за спортни стоки. Компанията е официален представител на Rip Curl, Salomon, Crocs, Spyder, Prince, Briko.
АМБЕЛИНО
Амбелино е най-разпознаваемата марка сладкарски изделия и основен дистрибутор в районите на Пловдив, Хасково, Стара Загора, Пазарджик, Смолян, Карлово и Казанлък.
VINO CULTURE
Vino Culture e името на експертите в областта на виното, ритуалите и културата в Пловдив. Чрез своя магазин и вино бар те предлагат висок клас вина от различни винени региони, като асортиментът се обогатява непрекъснато.
СПОНСОРИ
ПАРТНЬОРИ
ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР